Skip to content

CONVEYOR SPECIALIST

OVER BRONOX

OVER BRONOX

OVER BRONOX

Sinds 2011 is Bronox gespecialiseerd in het onderhoud van transportsystemen. Inspecties, (preventief) onderhoud en revisies worden turn-key opgeleverd inclusief de levering van je juiste materialen. Hierbij is altijd het uitgangspunt dat de transportsystemen in de originele staat worden terug gebracht. Denk hierbij aan het herstel van schade als gevolg van slecht onderhoud of incidenten. Verder heeft Bronox in Aalst een ruime voorraad van kettingen, tandwielen, (speciale) slijtdelen waardoor een snelle service naar de klant gegarandeerd is.

Bronox werkt voornamelijk voor eindklanten zoals Heineken, AB Inbev, Duvel, Abbott en vele anderen. Deze rechtstreekse werkwijze garandeert korte lijnen, snelle en correcte service tegen een scherp tarief.

UW CONVEYOR PARTNER

Uw partner voor het onderhoud van conveyors voor primaire en secundaire verpakkingen zoals flessen, blikken, potten, bokalen, vaten, kratten, packs, trays, shrink wrap, etc. Denk hierbij aan massa transport, inliners, buffers, accumulatie banen, stijg- en daalbanen, bochten, 90 graden overgangen etc.

WAT WE DOEN

ONZE WERKZAAMHEDEN

WERKZAAMHEDEN

inspectie conveyor

01

Inspectie

Een goed rendement van uw transportsysteem begint bij een goede inspectie. Bronox zorgt voor een exact inzicht in de status van uw transportsystemen. Op basis hiervan kunnen de juiste beslissingen worden genomen ten aanzien van gepland onderhoud en revisie. Het resultaat is een optimaal rendement van uw transportsysteem.

bronox-werkzaamheden

02

Onderhoud

Toestand afhankelijk- of preventief onderhoud; wat kiest u? Bronox voert inspecties uit en vervolgens het preventief onderhoud, maar kan u ook snel van dienst zijn bij onverwachte stilstanden als u kiest voor een toestand afhankelijke strategie. Hiervoor heeft Bronox in Aalst een eigen stock. 

Bronox inspectie

03

Revisie

Veel klanten van Bronox kennen specifieke revisie periodes. Voor deze revisies levert Bronox gespecialiseerd personeel en een goede kwaliteit materialen. 

spare parts

04

Spare parts

Spare parts uit voorraad. Kettingen, tandwielen, slijtstrippen, retourrollen en nog veel meer liggen op voorraad in Aalst. Bronox werk met top kwaliteit producten van Regina www.reginachain.net. Mocht u materialen hebben die nog niet in onze stock zijn opgenomen, kunnen we dit in overleg voor u organiseren zodat u nooit mis grijpt.